کود یک لیتری مایع فروت ست - -سه گانه روی و بر و اسید آمینه
کود مایع فروت ست از عناصر مهم و اصلی نیتروژن، پتاسیم، روی و بور تشکیل شده است که وظیفه افزایش باردهی درختان میوه را بر عهده دارد. پس از مصرف کود مایع فروت ست در زمان متورم شدن جوانه ها، گیاه به سرعت آن را جذب می کند تلقیح بهبود پیدا کرده و عمل گرده افشانی حاصل از ریزش میوه ها قبل از فندقی شدن آنها متوقف می شود و از این طریق باعث افزایش اندازه و تعداد میوه ها می شود. همچنین مصرف کود مایع فروت ست در فصل تابستان و زمستان مانع از سال آوری باغ ها و ریزش میوه ها در بهار می شود.
نقش و کارکرد عناصر کود مایع محلول سه گانه فروت ست:
علاوه بر موارد ذکر شده مصرف کود مایع فروت ست پس از برداشت محصول موجب می شود که در طول دوره خواب زمستانی درختان ( با توجه به ریزش برگها و دمای پایین خاک محیط) ، عناصر مهم غذایی در گیاه ذخیره شود و هنگام جوانه زنی و آغاز فصل رشد فعالیت زیستی گیاه دچار اختلال نشود و تشکیل گل و میوه به طور مطلوب صورت پذیرد. افزایش پروتئین سازی، مقاوت درختان در برابر سرما و سایر تنش های محیطی و کاهش اثرات سال آوری از جمله اثرات مهم کود فروت ست است.
نقش عنصر نیتروژن در کود مایع فروت ست:
نیتروژن از عناصر مورد نیاز و حیاتی برای رشد و نمو گیاهان است. باید توجه داشت که نیتروژن موجود در طبیعت به طور مستقیم در دسترس گیاهان قرار نمی گیرد. همچنین نیتروژن از اصلی ترین عناصر تشکیل هنده آمینواسیدهاست. نیتروژن کافی در کود مایع فروت ست سبب می شود تا گیاه به سرعت رشد کند و شاخ و برگ سبز و شاداب بیشتری داشته باشد.
کارکرد پتاسیم در کود مایع فروت ست:
پتاسیم بعد از نیتروژن مهم ترین عنصری است که یک گیاه برای رشد و نمو نیاز دارد. پتاسیم عامل سوخت و ساز نیتروژن و تشکیل پروتئین در گیاه می شود. همچنین انتقال قندها، کنترل روزنه ها، تنظیم فشار اسمزی در سلولها، کاهش حساسیت به بیماریهای گیاهی از دیگر نقش های مهم پتاسیم در رشد و عملکرد گیاهان است. پتاسیم موجود در کود مایع فروت ست، عواملی مانند اندازه، شکل، رنگ، طعم، عمر مفید و سایر فاکتورهای کیفی محصولات کشاورزی را بهبود می بخشد.
کارکرد روی در کود مایع فروت ست:
روی از عناصر مهم و حیاتی است که برای رشد و نمو گیاه حتی در مقادیر کم مورد نیاز است زیرا در فعال نمودن آنزیم های مورد نیاز ساخت پروتئین و هورمون اکسین نقش به سزایی دارد. اگر گیاهی دچار کمبود روی باشد به سختی می تواند پروتئین مورد نیاز خود را بسازد.
کارکرد بور در کود مایع فروت ست:
بور عنصری متحرک و میکرو است که در رشد و سلامت گیاهان، ساختار دیواره سلولی، تولید مثل گیاهان نقش دارد. همچنین عنصر بور عامل مهمی در گرده افشانی، انتقال ساکاروز، پایداری و انجام صحیح اعمال فیزیولوژیک و تشکیل دانه است. این عنصر مقاومت گیاهان را نسبت به سرما و بیماری های گیاهی افزایش می دهد. بور به مقدار کم مورد نیاز گیاه است. از سویی دیگر بور تثبیت کننده نیتروژن در خاک است. اگر خاک گیاه با کمبود بور مواجه شود، گرده افشانی و تشکیل دانه در نتیجه تشکیل گل در سیکل معیوب و ناقص قرار می گیرد.
ترکیبات
نیتروژن: 6.4 درصد
روی: 10.24 درصد
بر: 1.2 درصد
اسید آمینه: 1 درصد
تاریخ اعتبار تا تاریخ 1402/08/25