Coffee
⇐خواص غذایی قهوه
قهوه در درمان بیماریهای شایعی نظیر سنگ صفرا، دیابت نوع دو، سرطان دستگاه گوارشی، ریه و پستان مفید می باشد.
افرادی که زیاد قهوه می نوشند به میزان کمتری دچار بیماری دیابت نوع ۲ میشوند و ریسک ابتلا به سیروز کبدی درآن ها کمتر است.
قهوه یک منبع غنی از آنتیاکسیدان بوده و خطر ابتلا به سکته مغزی را کاهش می دهد.
مصرف قهوه ریسک ابتلا به انواع سرطان (سرطان پروستات، سرطان کبد و سرطان روده بزرگ و …) را کاهش می دهد.
کافئین موجود در قهوه موجب کاهش احساس خستگی شده و سطح هشیاری را بالا میبرد.
کافئین موجود در قهوه خاصیت زیادی برای برقراری ارتباط موثر میان اعصاب و عضلات دارد.
قهوه از حافظه انسان در برابر بیماری های سیستم عصبی نظیر آلزایمر (زوال عقل) و پارکینسون محافظت می کند و طول عمر را زیاد می کند.
کافئین موجود در قهوه میتواند میزان متابولیسم بدن را ۳ تا ۱۱ درصد ، و به طور خاص چربی سوزی را تا ۱۰ درصد در افراد چاق و ۲۹ درصد در افراد لاغر افزایش دهد.
مصرف قهوه اثر چربی سوزی داشته و در طولانی مدت موجب لاغری و کاهش وزن می شود.
قهوه شادی آور بوده و خطر ابتلا به افسردگی را تا حد بسیار زیادی پایین میآورد.
√ اگر فشار خون بالا دارید، در مصرف قهوه احتیاط کنید.
ارزش غذایی قهوه
مواد مغذی در هر ۱۰۰ گرم
انرژی ۰٫۴۸ کیلوکالری
کربوهیدرات ۰ گرم
قند ۰ گرم
فیبر ۰ گرم
چربی ۰٫۰۲ گرم
پروتئین ۰٫۱۲ گرم
آب ۹۹٫۳۹ گرم
کافئین ۴۰ میلیگرم
ویتامین B1 یا تیامین ۰٫۰۱۴ میلیگرم
ویتامین B2 یا ریبوفلاوین ۰٫۰۷۶ میلیگرم
ویتامین B3 یا نیاسین ۰٫001 میلیگرم
ویتامین B6 یا پیریدوکسین ۰٫001 میلی گرم
ویتامین B9 یا اسیدفولیک 2 میکروگرم
ویتامین C یا اسکوربیک اسید 0 میلیگرم
ویتامین E یا توکوفرول 0.01 میلیگرم
ویتامین K یا فیتونادیون 0.1 میکروگرم
کلسیم ۲ میلیگرم
آهن ۰٫۰۱ میلیگرم
منیزیم ۳ میلیگرم
فسفر ۳ میلیگرم
پتاسیم ۴۹ میلیگرم
سدیم ۲ میلیگرم
روی ۰٫۰۲ میلیگرم
مسعود مهرپرور کارشناس ارشد گیاهپزشکی