گردو

گردو باعث سلامت قلب و عروق شده و برای لاغری و کاهش وزن مفید است.

تالیف و گردآوری : محمد مهدی دهستانی دکتری فیزیولوژی گیاهی - مسعود مهرپرور کارشناس ارشد گیاهپزشکی
گردو

Walnut

 

⇐خواص غذایی گردو

گردو یکی از مقوی ترین انواع مغزها می باشد که در طب سنتی و اسلامی نیز بسیار توصیه شده است.

گردو به دلیل داشتن مقدار زیادی از اسیدهای چرب امگا 3 که دارد به کاهش کلسترول خون بالا کمک می کند،

گردو باعث سلامت قلب و عروق شده و برای لاغری و کاهش وزن مفید است.

 

ارزش غذايي گردو

در صد گرم مغز گردو خام و خشک مواد زیر موجود است:

آب                              3/5 گرم

پروتئین                       14/8 گرم

مواد چربی                     65 گرم

مواد نشاسته ای            13 گرم

کلسیم                        100 میلی گرم

فسفر                         380 میلی گرم

آهن                               3 میلی گرم

سدیم                            2 میلی گرم

پتاسیم                         50 میلی گرم

ویتامین آ                      30 واحد

ویتامین ب 1               0/35 میلی گرم

ویتامین ب 2              0/12 میلی گرم

ویتامین ب 3                  1 میلی گرم

ویتامین ث                    2 میلی گرم

 

مسعود مهرپرور کارشناس ارشد گیاهپزشکی

هلدینگ کشاورزی روزبخیر